Milijaš: ''Slaviće se titula!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 26.01.2014.
17:50
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Zvezdin kapiten zadovoljan dosadašnjim tokom priprema, nada se pojačanjima i veruje da će na proleće crveno-beli prvi proći kroz cilj.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde rade punom parom na pripremama u Portorožu, prave provere na kontrolnim utakmicama ih tek očekuju, a kapiten Nenad Milijaš smatra da je ''prolazno vreme'' za sada odlično.

Novajlija u ekipi još uvek nema, ali Milijaš uverava da su Zvezdina najveća pojačanja ove zime fudbaleri koji su se oporavili od povreda - Darko Lazović i Đorđe Rakić.

''Ove pripreme smo počeli mnogo bolje od onih pre šest meseci, baš iz razloga što je većina igrača na okupu. Pojačanja nisu stigla, verujemo da će doći već u narednih nekoliko dana.

Mislim da imamo dobru ekipu, i najbitnije je da su svi spremni, a to kažem jer su naše najveće pojačanje igrači koji su se vratili nakon povreda''
, izjavio je Milijaš, a prenosi zvanični klupski sajt.

Posledica svega ovoga što je Milijaš rekao trebalo bi da bude i toliko željeno osvajanje šampionske titule u nastavku sezone, bez obzira na finansijsku situaciju koja i dalje opterećuje klub sa Marakane.

''Osvajanje titule bi bio veliki uspeh za sve nas, a pogotovo za naše najmlađe igrače. Mislim da je njima sve ovo motiv više da dođu do te titule, jer osvojiti titulu u Zvezdi posle toliko godina... mislim da veće slavlje i bolji osećaj ne bi postojao!'', uveren je Milijaš.






Ne propustite