Milinković: "Da je Kafka živ..."

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 24.08.2013.
22:07
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Trener fudbalera OFK Beograda nije krio rezignaciju zbog činjenice da je njegov tim doživeo poraz od Čukaričkog, optužujući za takav ishod utakmice FSS i odluku arbitra da Petkovića kazni kartonom pre početka meča, zbog čega je kapiten već u devetom minut

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

"Proces" na Karaburmi!

Tako bi se u jednoj rečenici moglo opisati viđenje meča sa Čukaričkim iz perspektive trenera OFK Beograda Zorana Milinkovića.

"Romantičari" su podržali akciju "Šest minuta za spas srpskog fudbala" pa je kapiten Marko Petković zaradio javnu opomenu pre prvog sudijskog zvižduka. Samo devet minuta kasnije isti igrač je skrivio penal koji je Čukarički promašio ali je desni bek, koji će pojačati Partizan u ponedeljak, morao van igre što je promenilo tok utakmice.

"Ako u propisima postoji pravilo da se zbog kašnjenja dodeljuje žuti karton, onda se unapred izvinjavam sudiji. Ako to ne postoji onda smo oštećeni. Mogao bih još mnogo toga da kažem a sve sam bliži odluci da ne ćutim. U situaciji u kojoj se nalazimo, najviše smo pogođeni mi - proizvođači na terenu." kazao je Milinković nakon utakmice.

Trener plavo-belih nije želeo da krivi glavnog arbitra meča već Sudijsku organizaciju koja je dala izričitu naredbu da se kapitenima timova koji kasne na početak utakmice izrekne javna opomena.

"Da je Kafka živ imao bi tri tone materijala da napiše 'Proces'. Ovde je samo onako kako kažu čelnici. Sa tim se ne slažem i uvek ću da govorim. Već su me i kažnjavali" rekao je Milinković.

OFK Beograd je nakon tri odigrana kola doživeo dva poraza i nalazi se u donjem delu tabele sa tri osvojena boda iz meča sa Voždovcem u prvom kolu JSL.

Ne propustite