Milinković: "Nadu u pobedu nam niko ne uskraćuje"

Autor: Beta Beta
petak 09.11.2012.
15:06
Izvor: Beta

Trener fudbalera OFK Beograda Zoran Milinković kazao je uoči nedeljne utakmice sa Crvenom zvezdom da je fer i sportski nadati se dobrom rezultatu protiv velikog rivala.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Nakon poraza koje su ekipe OFK Beograda i Crvene zvezde doživele u okviru 11. kola Jelen Superlige, dva tima odmeriće snage u međusobnom duelu na Omladinskom stadionu na Karaburmi.

Svestan da i protivnik želi da se vrati u pobednički kolosek nakon poraza od Jagodine, trener OFK Beograda Zoran Milinković ipak priznaje da i "Romantičari" imaju pravo da se nadaju povoljnom rezultatu.


"Ova utakmica nam dolazi u nezgodnom momentu, kako za nas, tako i za Crvenu zvezdu. Poštujemo njihov tim, koji ima jako dobre individualce koji u svakom trenutku mogu da reše utakmicu. Kadrovske probleme nemamo i tokom cele nedelje smo se pripremali za ovaj meč. Očekujem dobru reakciju tima posle poraza u Kragujevcu, a fer je i sportski nadati se dobrom rezultatu protiv velikog rivala", rekao je Milinković novinarima na Omladinskom stadionu.

On je dodao da od igrača zahteva da "pruže maksimum" u ovom meču 12. kola Superlige, koji će se igrati u nedelju od 13.00 na Karaburmi.

Prvotimac "romantičara" i bivši igrač Zvezde, Nemanja Nikolić, rekao je da veruje u dobar rezultat svog tima protiv crveno-belih.

"Na nama je da pokažemo kvalitet u ovom meču. Verujem da ćemo postići dobar rezultat protiv Zvezde", kazao je Nikolić.

Zvezda je trenutno druga na tabeli sa pet bodova manje od Partizana, dok je OFK Beograd 14. sa devet bodova.

Obe ekipe su poražene u prošlom kolu, Zvezda na svom terenu od Jagodine sa 1:2, a OFK Beograd u Kragujevcu od Radničkog 1923 sa 2:3.

Ne propustite