Milinković: "Nagrada za minuli rad"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 03.04.2013.
21:54
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Trener OFK Beograda Zoran Milinković kazao je nakon drugog trijumfa svog tima u prolećnom delu sezone da je "neočekivana" pobeda u Novom Sadu plod minulog rada i potvrda da "Romantičari" imaju potencijal za velike rezultate.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Fudbaleri OFK Beograda napravili su najveće iznenađenje u okviru 21. kola JSL savladavši kao gost Vojvodinu rezultatom 0:1.

"Teški su bili uslovi za igru i utakmica je bila dosta borbena. Uz dosta trčanja bilo momci su se lako adaptirali na uslove u Novom Sadu. Na sve pobrojano uspeli smo da popravimo bledu sliku koja nas je pratila od prethodne utakmice i da situaciju totalno okrenemo u našu korist" kazao je trener "Romantičara".

Iako je ovo bio tek drugi trijumf OFK Beograda u prolećnom delu sezone, prvi na strani, računajući i jedan duel sa Novosađanima u Kupu, trener Zoran Milinković smatra da je na "Karađorđu" njegov tim nagrađen za predan rad i upornost pokazanu u proteklom periodu.

"OFK Beograd je pokazao da ima potencijala i pobeda je došla kao nagrada za dobar rad" zaključio je Milinković.

OFK Beograd se sada nalazi na osmoj poziciji sa 28 osvojenih bodova a u narednom kolu dočekuje Javor na "Omladinskom stadionu".

Ne propustite