Milinković: "Nastavljaju se 'kvalifikacije'..."

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 26.10.2012.
18:45
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Trener OFK Beograda Zoran Milinković rekao je da njegove fudbalere očekuje težak meč protiv niškog Radničkog ali da će pobeda biti imperativ kako bi se nastavila 'kratka' serija uspešnosti.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

U okviru 10. kola Jelen Superlige na staru Karaburmu stiže povratnik u superligaško društvo, ekipa Radničkog iz Niša.

OFK Beograd je od smene trenera počeo da beleži koliko-toliko uspešne rezultate a pobeda na sutrašnjoj utakmici bila bi sjajan motiv za dalji napredak. Ipak, neće biti lako da se stigne do sva tri boda jer Radnički sjajno igra u gostima o čemu je posvedočio i Zoran Milinković.

"Veliki respekt imamo prema gostima iz Niša. U devet kola su uzeli 12 bodova i mišljenja sam da igraju bolje na strani nego kod kuće. Posebno bih istakao način igre koji su prezentovali na Marakani protiv Zvezde. Tim je lepo izbalansiran i stoji činjenica da imaju dosta iskusnih igrača" kazao je Milinković.

"Romantičari" i pored toga imaju svoju računicu i nadaju se nastavku serije uspešnosti koja je stvorena u prethodnom periodu.

"Za nas je svaka utakmica kao kvalifikacije za narednu rundu, ali psihološki smo stabilni i iza sebe imamo malu seriju pozitivnih rezultata i želimo da nastavimo tu seriju. Od igrača očekujem da daju svoj maksimum, da budu vrlo koncentrisani i da uz jednu angažovanu partiju zabeležimo pobedu" zaključio je Milinković.

Radnički iz Niša zauzima sedmu poziciju na tabeli sa 12 osvojenih bodova dok je OFK Beograd četrnaesti sa svega šest poena.

Meč na "Omladinskom stadionu" igra se u subotu 27. oktobra a početak je zakazan za 13 časova i 30 minuta.

Ne propustite