Milinković: "Ne pretimo Zvezdi, ali..."

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 10.05.2013.
16:26
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Trener OFK Beograda Zoran Milinković kazao je pred duel sa Crvenom zvezdom da se ne može pretiti vicešampionu Srbije ali da će njegovi igrači na "Marakani" pokazati sav svoj potencijal i fudbalsko umeće.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Fudbaleri OFK Beograda jedini se mogu pohvaliti činjenicom da su u tekućoj sezoni dva puta uspevali da slave protiv Crvene zvezde.

"Romantičari" su u prvom delu sezone bili bolji od crveno-belih i u prvenstvu, i u Kupu, a u subotu ih očekuje treći međusobni susret sa izabranicima Rikarda Sa Pintua.

Trener plavo-belih sa Karaburme priznao je da ne bi bilo umesno pretiti najtrofejnijem klubu u zemlji ali da to ne znači isticanje "bele zastave" pre no što je utakmica počela.

"Serija Zvezde je takođe za poštovanje. Jesu favoriti i ne pretimo domaćinu. Idemo pre svega da se nadigravamo i da pokažemo sav svoj potencijal. Atmosfera u našem sastavu, kao i pune tribine koje nas očekuju, obećavaju jedan sjajan meč" poručio je Milinković.

Strateg OFK Beograda neće moći da računa na kapitena ekipe Nemanju Nikolića koji je suspendovan za duel na "Marakani" zbog parnih kartona.

Mali gradski derbi između Zvezde i OFK Beograda igra se u subotu sa početkom od 19 časova na stadionu vicešampiona Srbije.

Ne propustite