Milinković okupio ''Romantičare''

Autor: Beta Beta
sreda 09.01.2013.
19:41
Izvor: Beta

Posle odličnog finiša jesenje sezone, fudbaleri OFK Beograda u sjajnom raspoloženju dočekali su početak priprema za nastavak sezone, sa željom da i na proleće nastave sa kvalitetnim igrama i pobedama.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Fudbaleri OFK Beograda okupili su se danas na Omladinskom stadionu i počeli pripreme za prolećni deo sezone, u kojem će pored Super lige igrati i u Kupu Srbije.

Na prozivci trenera Zorana Milinkovića odazvala su se 24 fudbalera.

"Forma je nešto što treba da pravimo kroz pripreme. Ova generacija ima znanja i mogućnosti da se dalje razvija. Niko nema prava da nam podvuče crtu. Videćemo koji je naš domet, a verujem da ćemo sa ovim momcima napraviti najbolje moguće stvari za ovaj klub", rekao je Milinković na Omladinskom stadionu.

Na Karaburmu nisu došli Miloš Žeravica koji je pozajmljen madjarskom Ferencvarošu, Nikola Matek koji je prešao u Metalac, Dragana Bogavca kojem je istekao ugovor i Petar Grbić čija je pozajmica iz Olimpijakosa istekla.

Međutim, očekuje se da Bogavac potpiše novi ugovor sa "romantičarima", dok se čeka odgovor grčkog kluba u vezi sa novom pozajmicom Grbića.

Na prvom treningu nije bilo ni Augusta Batiohe kome je klub dao dozvolu da se iz Ekvadora vrati u petak, dok je napadač Nemanja Milić odsustvovao zbog bolesti.

Fudbaleri OFK-a treniraće u Beogradu do 21. januara, kada je planiran put u Bečiće, u kojima će ostati 10 dana i odigrati prijateljske utakmice protiv Rudara 23, Mogrena 26. i Mornara 30. januara.

Po povratku u Beograd 2. februara će se sastati sa Bežanijom, dok je dva dana posle toga planiran odlazak u Tursku na glavni deo priprema, koji će trajati do 17. februara.

OFK Beograd je loše počeo sezonu, ali je sredinom jesenjeg dela ušao u formu i pauzu dočekao na devetom mestu na tabeli Super lige Srbije sa 21. bodom.

"Romantičari" će u Kupu igrati protiv Vojvodine, a u tom takmičenju su u četvrtfinalu eliminisali branioca titule Crvenu zvezdu.

OFK će prolećni deo sezone početi 27. februara kada će u 16. kolu Super lige gostovati Donjem Sremu.

Ne propustite