Milinković: "Pokazali smo da imamo karakter"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 25.10.2012.
10:15
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Trener OFK Beograda Zoran Milinković pozitivno je ocenio plasman svog tima u četvrtinu finala Kupa Srbije ali je imao i zamerke na pojedine segmente igre susreta u Inđiji.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Superligaš sa stare Karaburme juče je u neizvesnom duelu osmine finala Kupa Srbije obezbedio plasman među osam najboljih u ovom takmičenju.

Duel u Inđiji doneo je mnogo golova, rezultatske neizvesnosti i preokreta što je pogodovalo publici ali ne i Milinkoviću koji nije očekivao da njegovi izabranici dožive padove u igri izazvane manjkom koncentracije.

"Drago mi je da je ekipa pokazala karakter i vratila se nakon rezultatskog minusa, ali je nedopustivo da imamo pad koncentracije što nam nije svojstveno" kazao je strateg "Romantičara".

Bivši trener Spartaka i Vojvodine ipak je priznao da je meč bio zanimljiv za gledanje a iskoristio je priliku da se zahvali "Plavoj uniji" na podršci.

"Zanimljiva je utakmica odigrana u Inđiji uz dosta golova i verujem da su navijači uživali. Zahvaljujem se i našim vernim pristalicama koji su i ovom prilikom bili uz nas" poručio je Milinković i dodao da se nakon plasmana u četvrtinu finala Kupa Srbije njegovi igrači i on okreću predstojećem susretu sa Radničkim iz Niša u okviru desetog kola Jelen Superlige.

"Okrećemo se Radničkom, važnom meču za nas. Očekujemo tešku utakmicu, ali imamo imperativ osvajanja bodova, te se spremamo za predstojeća iskušenja" rekao je Milinković.

OFK Beograd vratio se u život od Milinkovićevog dolaska na staru Karaburmu pošto je uspeo da se pomakne sa samog dna tabele i zabeleži plasman u završnicu Kupa Srbije.

Ipak, Milinkovića očekuje naporan posao ukoliko želi da "Romantičare" vrati u gornji deo tabele što je imperativ svih struktura kluba.

Ne propustite