Milinković: "Pripreme kao po loju"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 03.02.2013.
13:09
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Trener fudbalera OFK Beograda Zoran Milinković zadovoljan je dosadašnjim tokom priprema i najavljuje da će se forma tek izbrusiti u Antaliji put koji "Romantičari" kreću u ponedeljak.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Fudbaleri OFK Beograda već su prošli dve faze priprema. Okupljanje i testiranje, kao i početak kondicionih treninga obavljeni su u Beogradu a zatim je usledio sedmodnevni boravak u Budvi gde su odigrana i tri pripremna meča.

Trener Zoran Milinković rekapitulirao je do sada učinjenio i izrazio zadovoljstvo načinom na koji su tekle pripreme i odnosom igrača prema obavezama.

"Najvažnija stvar je da nemamo problema sa zdravstvenim biltenom. Pored svega moram naglastiti da svi do jednog su profesionalno prihvatili svoje obaveze i da su dobro radili od najstarijih do najmladjih. Pohvale svakako idu i na samo ponašanje igrača, te kada se sve uzme u obzir fudbaleri su pokazali jedan visok nivo profesionalnosti. U takvoj situaciji, mogu reći da sam zadovoljan učinjenim i nismo imali nikakvih problema u radu. Jednostavno je, sve što smo i planirali uspeli smo i da ostvarimo. Počev od same prozivke, preko testiranja, te odrađene prve faze priprema" kazao je strateg "Romantičara".

Deveti tim Jelen Superlige do sada je na pripremnim mečevima igrao po sistemu toplo-hladno upisavši samo jedan trijumf protiv Mogrena uz gol razliku 2:5 ali to ne zabrinjava Milinkovića koji prave provere tek očekuje u Antaliji.

"Iako akcenat nije bio na rezultatu, on je uvek važan i pogotovo u prvoj pripremnoj utakmici smo morali bolje da se predstavimo. Znamo da su utakmice dolazile nakon dugih pauza, samim tim i rezime utakmice sa Rudarom nas nezadovoljava. Protiv Mogrena je već bilo za nijansu bolje i sa te utakmice nosimo pozitivne utiske. Pravi izazovi tek predstoje, oni nas očekuju u Turskoj. Imaćemo priliku da se uporedimo sa klubovima koji igraju velika evropska takmičenja i idealna je prilika da vidimo naš i njihov odnos snaga" zaključio je Milinković.

Strateg OFK Beograda dodao je da igrači od reda pokazuju napredak i da o tome svedoče sva merenja i parametri koji se prate kroz njihov rad te da treba očekivati da do početka prolećnog dela sezone forma "Romantičara" bude na željenom nivou.

Ne propustite