Milinković za ''Sportske'': ''Još Banjica, pa u borbu za finale Kupa''

Autor: Darko Mitrović
sreda 10.04.2013.
21:13
Izvor: Sportske.net

Šef stručnog štaba ekipe OFK Beograda u izjavi za ''Sportske'' izneo očekivanje da će njegov tim u duelima protiv Rada, a onda i protiv Vojvodine u revanšu polufinala Kupa potvrditi svoj kvalitet i uspeti da izbori pozitivne rezultate.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Prioritet ''Romantičara'' ovog proleća svakako je nastup u Kupu, obzirom da su dospeli u samu završnicu.

Ipak, posle poraza od 1:0 u Novom Sadu u prvom meču, ekipa Zorana Milinkovića imaće težak zadatak da naredne srede dođe do rezultata koji je vodi u finale.

Ono što im daje realnu nadu da to mogu i da ostvare jeste trijumf u prvenstvenom duelu sa Novosađanima.

"Znamo snagu Vojvodine i uveren sam da ćemo pružiti svoj maksimum, dati sve od sebe kako bismo ostvarili rezultat koji nas vodi u finale. Snaga Vojvodine je za svaki respekt, što su pokazali i u susretu protiv Partizana'', istakao je Milinković za ''Sportske.net''.

Ipak, pre revanša sa Vojvodinom i borbe za plasman u finale Kupa, ''Romantičare'' očekuje mali beogradski derbi, protiv Rada na Banjici. Milinković optimistički dočekuje i taj susret.

''Duel sa ekipom Rada je prvi koji nas sada očekuje. Rad je takođe jedna dobra ekipa, ali mi idemo na Banjicu da se nadigravamo i da pokušamo da napravimo pozitivan rezultat'', poručio je Milinković.

Ne propustite