Milinković: ''Zasluženo...'', Kurćubić: ''Nismo baš zaslužili poraz''

Autor: Beta Beta
subota 24.11.2012.
17:11
Izvor: Beta

OFK Beograd je danas nastavio seriju pobeda, pa trener Milinković ima dosta razloga za zadovoljstvo. Njegov kolega sa klupe Spartaka Petar Kurćubić smatra Subotičani ''nisu zaslužili da izgube''.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Trener OFK Beograda Zoran Milinković ocenio je da je njegov tim zasluženo danas pobedio Spartak u 14. kolu Super lige, i rekao da nije bilo lako povratiti fudbalere posle trijumfa u kupu.

"Zasluženo smo pobedili, iako je bilo teško vratiti igrače posle pobede u kupu. Svestan sam da je ovo četvrta uzastopna pobeda, i to protiv odlično organizovane ekipe, ali smo uspeli da ispunimo sve zacrtane ciljeve", rekao je Milinković.

OFK je danas pobedila Spartak sa 1:0, a pre toga je izbacila Crvenu zvezdu iz kupa pobedom od 3:1.

Trener Spartaka Petar Kurćubić ocenio je da je utakmica bila više borbena nego lepa zbog izostanka Vladimira Torbice iz subotičkog i Veseljka Trivunovića iz beogradskog tima.

"Pre borbena nego lepršava igra, a tome je doprineo izostanak takvih majstora kao što su Torbica i Trivunović. Očekivalo se da OFK-a više napada, a igra je pokazala da će teško pasti gol, i došao je iz prekida. Nismo baš zaslužili da izgubimo", rekao je Kurćubić.

Ne propustite