Milinković: "Zaslužili smo pobedu"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 06.04.2013.
19:43
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Trener fudbalera OFK Beograda bio je razočaran krajnjim ishodom današnjeg susreta sa Javorom pošto jer veruje da je njegova ekipa bila bliža pobedi i zaslužila da osvoji sva tri boda.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Nakon trijumfa nad Vojvodinom u Novom Sadu fudbaleri OFK Beograda propustili su priliku da materijalizuju tu pobedu sa tri boda u 22. kolu JSL.

Iako su "Romantičari" imali prednost u duelu sa Javorom i bili blizu postizanja drugog gola, gosti su stigli do remija i odneli bod sa Stare Karaburme.

"Nemam svojim igračima ništa da zamerim, jer su drugo poluvreme odigrali odlično. Pobeda nam je bila na dohvat ruke i imamo za čim da žalimo, pre svega za šansama Tufegdžića i Grbića. Promašili smo neverovatne prilike" kazao je trener OFK Beograda Zoran Milinković nakon utakmice.

Bez obzira na propuštenu priliku da se veže i druga uzastopna pobeda, Milinković je pohvalio svoje igrače rekavši kako su pokazali karakter i potencijal koji poseduju.

"Čestitam mojim momcima i na trudu, i na uloženoj energiji. Konstantno su napadali, stvarali šanse, imali loptu u nogama, ali to je fudbal, pobeda nije stigla. Ekipa je svakako pokazala karakter i svoje pravo lice i da ima ogroman potencijal" zaključio je Milinković.

OFK Beograd nakon današnjeg remija ima 29 bodova i zauzima osmu poziciju na tabeli a naredni meč igra kao gost na "Banjici".

Ne propustite