Milinković želi nastavak serije

Autor: Beta Beta
petak 05.04.2013.
15:37
Izvor: Beta

Trener fudbalera OFK Beograda Zoran Milinković rekao je danas da njegova ekipa ima veliku ambiciju i elan da protiv Javora u 22. kolu Super lige Srbije nastavi seriju dobrih rezutlata.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

OFK Beograd želi nastav serije i treću pobedu nakon dva vezana trijumfa.

Ekipa trenera Milinkovića ima veliku želju, motiv i elan da ostvari dobar rezultat protiv neougodnog Javora.

"Imamo veliki elan nakon dve uzastopne pobede, a samim tim i velike ambicije da pobedimo Javor."

"Međutim, neće biti nimalo lako, jer nas očekuje veoma neizvesna utakmica. Javor je u lošoj seriji, ekipa sa visokim nivoom kvaliteta, čvrst tim, koji će sigurno želeti da preokrene situaciju u kojoj se nalazi, a to je loša serija koja ih prati. Mi ćemo učiniti sve da im to ne dozvolimo", rekao je Milinković na konferenciji za novinare na Omladinskom stadionu.

Milinković je kazao da ima dovoljno jak sastav da nadjača Javor uprkos problemima zbog suspenzija i povreda igrača.

"Imamo problema - kako zbog kartona, tako i zbog povreda, ali i dovoljno jak sastav da nadvisimo protivnika u borbi za tri boda. Imali smo neočekivanih rezultata na početku prolećnog dela sezone, ali nismo imali lošu atmosferu. Pobeda je donela osmeh, a još jedna nas dovodi u situaciju da hvatamo priključak za vrh tabele. Uz pravi pristup doći ćemo i do cilja", kazao je Milinković.

On je rekao da je zadovoljan jer je OFK uspeo da tokom sezone afirmiše nekoliko mladih igrača.

"Uspeli smo da afirmišemo nekoliko mladih igrača i zadovoljni smo, jer je to oduvek krasilo OFK. Plejada momaka koji sada pune 18 godina u bliskoj budućnosti će biti nosioci igre kluba sa Karaburme i krenuli su utabanom stazom, po kojoj su išli i njihovi prethodnici", rekao je trener "romantičara".

Strelac jedinog pogotka za OFK za pobedu nad Vojvodinom u prošlom kolu, Petar Grbić rekao je da se njegov tim vraća u dobar ritam s kraja jesenjeg dela sezone.

"Mislim da smo zaslužili da se radujemo. Drago mi je i da postižem bitne golove, ali još bitnije je da igramo dobro i da redjamo pobede. Polako ulazimo u ritam sa kraja jesenjeg dela sezone i verujem da će radosti na Karaburmi tek biti", rekao je Grbić.

Utakmica OFK Beograd-Javor igraće se sutra od 15.30 na Omladinskom stadionu na Karaburmi.

Ne propustite