Milinkovićeve uzdanice

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 29.01.2013.
10:15
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Fudbaleri OFK Beograda uveliko odrađuju drugi deo priprema u Budvi a nakon pobede nad Mogrenom u prvi plan je iskočila mladost "Romantičara" koja je garant za buduće uspehe na domaćoj a verovatno i međunarodnoj sceni.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Dvojicu najboljih igrača koje Srbija trenutno ima iznedrio je OFK Beograd iako Ivanović i Kolarov nisu ponikli u mlađim kategorijama kluba sa Stare Karaburme.

Trenutna situacija je takva da sa prvim timom na pripremama Zoran Milinković ima najperspektivnijeg mladog igrača u 2012. godini, Milana Rodića, najboljeg debitanta Vasiljevića, najboljeg igrača omladinske škole Zdjelara, najboljeg kadeta Gajića i najboljeg golmana omladinske škole Ostojića.

Činjenica da je strateg OFK Beograda u drugom delu pripremnog meča sa Mogrenom šansu pružio najmlađima i da je prosek godina igrača koji su se tada našli na terenu bio 21.1 dovoljno govori o perspektivi plavo-belih.

Jedan od debitanata u prvom timu, Miljan Škrbić, bio je posebno srećan nakon prilike koja mu se ukazala jer je na svom debiju u plavo-belom dresu uspeo da postigne pogodak.

"Neizmerno sam srećan što sam pozvan na pripreme sa prvim timom OFK Beograda, što je izuzetna čast za mene i zahvaljujem se šefu na ukazanom poverenju koje neću izneveriti. Postigao sam svoj prvi gol u dresu OFK Beograda kao prvotimac i mogu vam reći da mi je to najdraži gol u dosadašnjoj karijeri, mada sam ih postigao dosta u omladinskoj konkurenciji. Svi ti golovi zajedno ne vrede koliko ovaj prvenac protiv Mogrena koji ću dugo pamtiti i koji je sam po sebi stimulans da nastavim da i dalje postižem golove" kazao je Škrbić.

Mlade nade OFK Beograda imaće prilike da se nametnu Zoranu Milinkoviću do kraja priprema u Crnoj Gori a onda će strateg "Romantičara" odlučiti hoće li ih voditi i u Antaliju gde će biti održan završni deo priprema za nastavak sezone.

Naredni meč OFK Beograd igra u sredu, najverovatnije, od 13 časova, protiv Mornara iz Bara.

Ne propustite