Milinkoviću se ispunila želja...

Autor: Miloš Marković
utorak 18.09.2012.
15:51
Izvor: Sportske.net

OFK Beograd je danas zvanično promovisao novog trenera prvog tima Zorana Milinkovića koji ističe da je klupa beogradskog klupa neočekivani izazov za njega koji mu je ispunio želju da se vrati u svoj rodni grad.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Zoran Milinković je od danas i zvanično novi šef struke OFK Beograda.

Ovaj stručnjak je juče već krenuo sa radom, a danas je zvanično i promovisan javnosti kojoj je istakao da ga na klupi „Romantičara“ očekuje ozbiljan posao.

Milinković je na mestu trenera nasledio smenjenog Stevicu Kuzmanoskog koga, kako sam kaže, izuzetno ceni i poštuje.

„Izuzetno cenim Stevicu Kuzmanoskog, uložio je veliki trud i rad ali oni se ponekad ne vrate na pravi način. Život je, kao i fudbal, neprestana borba.“, rekao je stručnjak kome se konačno ostvarila davnašnja želja.

„Dolazak u OFK je bio neočekivan izazov za mene. Takođe, ostvarila mi se davnašnja želja da se posle dugo vremena vratim u svoj rodni grad.“, rekao je on.

Šta navijači mogu da očekuju u narednom periodu kada je u pitanju njihov klub koji se nakon pet kola Super lige nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa jednim osvojenim bodom?

„OFK Beograd ima kvalitet i nerealizovan potencijal.“

„Trebaće vremena da ekipa zaigra prema mojim standardima i za nekoliko dana moramo da uradimo mnogostvari. Situacija nije obećavajuća, ali nije ni benzadežna. Prisutna je neka vrsta letargije i uspavanosti kod igrača koji imaju kvalitet za mnogo više.“, poručio je novi trener OFK Beograda.

Prvo veliko iskušenje novog trenera očekuje već u subotu, kada će „Romantičari“ na megdan Vojvodini.

Ne propustite