Milionče od Mange i Davidova

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 22.06.2013.
10:31
Izvor: Sportske.net

Šestostruki uzastopni šampion Srbije uspeće da zaradi na Davidu Mangi i Aleksandru Davidovu koji će ujedno biti skinuti sa platnog spiska u Humskoj.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Kako tamnoputi vezista David Manga i bivši vezista Hajduka iz Kule Aleksandar Davidov nisu po ukusu trenera Partizana Vuka Rašovića, odlučeno je da toj dvojici fudbalera bude omogućeno napuštanje kluba.

Manga će karijeru nastaviti u Izraelu gde je prodat Hapoel Kiračmoni za 600.000 evra, što je zadovoljavajuća cifra imajući u vidu da Južnoafrikanac nije zadovoljio očekivanja u redovima Partizana iako se od njega očekivalo mnogo.

Nešto manju količinu novca Partizan će dobiti od Aleksandra Davidova koji je sporazumnim raskidom saradnje napustio klub i seli se u Ašdod.

Davidov će prema pravilima UEFA doneti Partizanu 500.000 evra, čime je šampion Srbije od dvojice fudbalera zaradio više od milion evro novčanica.

Time je od prodaje dvojice fudbalera, koji nisu bili u planovima šefa stručnog štaba, dobijena korist koja svakako neće biti na odmet Partizanu u teškim finansijskim okolnostima.

Ne propustite