Milivojević: "Mnogo dugujem Crvenoj zvezdi"

Autor: Miloš Marković
utorak 30.07.2013.
18:57
Izvor: Sportske.net

Luka Milivojević je predstavljen kao novo pojačanje belgijskog giganta, srpski fudbaler se teška srca rastao od Crvene zvezde kojoj, kako kaže, duguje veliku zahvalnost.

rsca.be
rsca.be

Povezane vesti

Belgijski Anderleht u Luki Milivojeviću vidi novog lidera ekipe.

Nakon godinu i po dana provedenih u crveno-belom dresu, Kragujevčanin se o vremenu u Crvenoj zvezdi osvrće kao na najlepši period u njegovom životu.

Rastanak sa Crvenom zvezdom mu je teško pao, ističe da je u njemu bilo pomešanih osećanja.

"Bilo mi je teško, skoro da su mi suze krenule dok sam se pozdravljao sa saigračima i stručnim štabom. Sa jedne strane moram da budem zadovoljan jer sam potpisao ugovor sa velikim klubom, a sa druge osećam da nisam pružio Zvezdi onoliko koliko sam želeo. Ispunio sam veliki deo svojih snova igrajući za Zvezdu pred punim stadionom, gol u derbiju je nešto što ću pamtiti čitavog života, ali nedostaje mi titula. Trofej u domaćem šampionatu sa Zvezdom je nešto što će me uvek vući nazad Marakanu.", rekao je Milivojević, a prenosi zvanični sajt beogradskog kluba.

Milivojević je ponovio da će se jednog dana vratiti u Crvenu zvezdu.

"Kada sam potpisao ugovor 2011. godine, rekao mi je da je njegova želja da čitavu karijeru provedem u Ljutice Bogdana. Kako to sada nije moguće, jer sam igrač Anderlehta, imam veliku želju da se vratim jednog dana. Ni sam ne mogu da poverujem kada u novinama vidim Luka "otišao", Luka "odlazi". Suviše su mi to teške reči. Neka bude da sam na privremenom radu u Belgiji.",
kroz osmeh je rekao Milivojević.

Na kraju, Milivojević poručuje da oseća veliku zahvalnost svim ljudima u Crvenoj zvezdi.

"Dugujem veliku zahvalnost svima u klubu."

"I ljudima u stručnom štabu i svim saigračima, jer smo preturili mnogo toga zajedno preko glave. Nije nam uvek bilo lako, prolazili smo kroz teške periode, kao uostalom i čitav klub, ali smo se držali zajedno. Takav osećaj pripadnosti klubu teško da postoji bilo gde u svetu. Zvezda je čista emocija, sve drugo je profesionalizam. Mnoge od saigrača u Zvezdi smatram prijateljima za čitav život, nedavno sam se i okumio sa takođe donedavnim fudbalerom Zvezde. Uvek sam se u crveno-belom dresu osećao ponosno i nadam se da meč protiv IBV na Islandu nije poslednji koji sam odigrao za Crvenu zvezdu."
, zaključio je novi fudbaler belgijskog Anderlehta.

Ne propustite