Milivojević najavljuje ofanzivniju Zvezdu

Autor: Miloš Marković
petak 08.02.2013.
13:59
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Crvene zvezde i reprezentativac Srbije ističe da će njegov tim biti znatno ofanzivniji u prolećnom delu sezone.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Vrativši se sa reprezentativnog okupljanja na Kipru, Luka Milivojević nastavio je tamo gde je i stao.

Ističe da je druženje sa reprezentacijom, iako nije igrao, iskorišćeno na najbolji mogući način kako bi se očuvalo samopouzdanje, naročito pred veoma važnu utakmicu koja očekuje „Orlove“.

„Važna utakmica je pred nama, ali u nju ulazimo podignutog samopouzdanja u odnosu na prethodni period.“, rekao je Milivojević.

Fudbaler Crvene zvezde bi u nastavku sezone domaćeg šampionata trebalo da bude jedan od galvnih igrača tima, ističe da ne beži od uloge koja mu bude nametnuta.

Ima Milivojević i ideju na kojoj bi poziciji pružio maksimum, ističe da mu pozicija defanzivnog veznog najviše odgovara. Bilo kako bilo, jedno je jasno, poručuje Milivojević, publika treba da očekuje bolju i ofanzivniju Zvezdu.

„Na nama je da se uigramo, popravimo greške i kroz mečeve sa ozbiljnim rivalima dođemo do prave forme.“

„U timu vlada sistem koji se neće menjati, mislim da ćemo na proleće igrati mnogo bolje nego jesenas. Sigurno je da ćemo biti mnogo ofanzivniji, Imamo devet kontrolnih mečeva da sve postavimo kako treba.“, rekao je Milivojević.

Inače, prvi susret koji očekuje izabranike trenera Jankovića je meč sa ekipom Rida.


Ne propustite