Milivojević: "Najbolje tek sledi"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 05.07.2012.
11:20
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Luka Milivojević ubeđen je da će nastavak priprema na Zlatiboru doneti boljitak u igri crveno-belih i da su porazi u Sloveniji došli u trenutku slabosti koji je već prevaziđen.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Ekspedicija Crvene zvezde vratila se iz Slovenije u utorak a već danas je usledio odlazak na drugi deo priprema koji će biti odrađen na Zlatiboru.

Porazi koje je ekipa Roberta Prosinečkog doživela od Olimpije i Krška dobro su uticali na sve igrače jer su iz njih izvukli pouke koje će biti korisne za nastavak rada na Zlatiboru.

"Smatram da prijateljski susreti koje smo odigrali nisu merilo i pokazatelj našeg kvaliteta. Voleo bih da se sa istim rivalima sretnemo kada budemo maksimalno spremni, i ubeđen sam da bi ih tada savladali. Trenirali smo na planini gde je temperatura bila oko 15 stepeni, a utakmice igrali na 38. To je veoma teško. Slažem se da nismo sebi smeli da dozvolimo Krško, taj dan mi je bio jedan od najtežih u životu, ali jednostavno nismo mogli da se pomerimo na terenu" rekao je Milivojević pred polazak na Zlatibor.

Zvezdine fudbalere sada očekuje "lakši" deo prirpema jer će akcenat biti prebačen na taktička uigravanja ekipe, što nije bio slučaj na Rogli gde se isključivo radilo na podizanju fizičke spreme.

"Na Rogli je akcenat bio na fizičkoj spremi. U drugoj fazi priprema ostaje nam da odradimo još samo jedan ili dva teža trkačka treninga, a sve ostalo vreme radićemo na taktičkom uigravanju" istakao je Milivojević.

Crveno-beli će na Zlatiboru odigrati još jedan kontrolni susret sa ekipom Jedinstvo putevi Užice nakon čega se vraćaju za Beograd kako bi se pripremili za put u Belorusiju na meč drugog kola kvalifikacija za LE koji igraju protiv Naftana.

Ne propustite