Milivojević: "Ne razmišljam o transferu"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 28.06.2013.
12:35
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Reprezentativac Srbije i prvotimac Crvene zvezde Luka Milivojević tvrdi da će "Marakanu" napustiti samo u slučaju da stigne ponuda koja će zadovoljiti sve tri strane, a do tada potpuno posvećeno radi sa saigračima na podizanju forme pred početak sezone.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Luka Milivojević viđen je u inostranstvu od naredne sezone ali se u ovom trenutku i dalje nalazi na pripremama sa Crvenom zvezdom i ne razmišlja o potencijalnom transferu.

Reprezentativac Srbije usresređen je na obaveze koje ima sa crveno-belima i tvrdi da razmišlja samo o prvom predstojećem meču koji vicešampiona Srbije očekuje u kvalifikacijama za LE.

"U glavi sam potpuno Zvezdin igrač i ne razmišljam o transferu. Zadovoljan sam uslovima koje imamo u Termama Čatež, hotel i teren su odlični i imamo sve što nam je potrebno da se dobro pripremimo. Za dvadesetak dana nas očekuje početak sezone i utakmica kvalifikacija za Ligu Evrope. Očekujemo da nam se pridruži još nekoliko pojačanja, da kompletiramo tim i nakon toga da se uigramo i spremni dočekamo 18. jul" kazao je Milivojević.

Kada je mogući transfer u pitanju Milivojević se ne vajka previše oko strane sveta već samo oko toga hoće li ponuda zadovoljiti sve strane koje bi sele za pregovarački sto.

"Postoji mogućnost da odem ali samo ukoliko ponuđenim budemo zadovoljni i Crvena zvezda i ja. Ukoliko jedna od strana bude smatrala da ponuda nije adekvatna, neću odlaziti, već samo u slučaju da sve strane budu zadovoljne uslovima" poručuje Kragujevčanin.

Crveno-beli su od četvrtka pod "dirigentskom palicom" Slaviše Stojanovića koji je četvrti strateg sa kojim će vezista imati prilike da radi na "Marakani".

"Došao je novi trener koji, kako sam ja video, još uvek prikuplja informacije o nama. Mislim da i on čeka da se kompletiramo i posle toga počnemo sa uigravanjem taktičkih varijanti i pravljenjem igre" ističe Milivojević.

Za kraj, Luka je izneo svoje viđenje potencijalnih rivala Crvene zvezde u drugoj rundi kvalifikacija za LE istakavši da ne bi bilo loše izbeći Farane.

"Iskreno nikada nisam imao prilike da gledam ni islandsku ni ekipu sa Farskih ostrva. Kao član mlade reprezentacije Srbije igrali smo u Toršavnu i jedini smo mogli da se pohvalimo pobedom protiv njih u gostima. Mnogima to ne izgleda tako, ali tereni na farskim ostrvima su itekako 'vrući', jer se igra na čudnim podlogama. Svi tereni su veštački, ali ne kao naši, već su, da tako kažem, dosta čudni. Ne smemo ih potceniti, ali ni preceniti, jer je jasno da smo favoriti i od te uloge ne bežimo" zaključio je Milivojević.

Crvena zvezda nastavlja sa pripremama u Sloveniji gde je u subotu očekuje i drugi kontrolni meč protiv Domžala.

Ne propustite