Milivojević: "Partizan nas vratio u život"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 11.04.2013.
13:04
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Vezni fudbaler Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Luka Milivojević istakao je da treba iskoristiti "poklon" Partizana i pobedama nastaviti borbu za trofej koji je iznenada ponovo postao tema o kojoj se priča na "Marakani".

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nakon poraza u Nišu Crvena zvezda se oprostila od trofeja a navijačima je predočeno da će posao novog trenera biti pripremanje ekipe za narednu sezonu.

Usledila je nedelja u kojoj je Partizan izgubio sedam bodova prednosti pa je Zvezda stigla na -4 i ponovo došla u poziciju da se bori za trofej.

Luka Milivojević svestan je da je Partizan vratio Zvezdu u život ali da treba nastaviti u istom pravcu i gledati samo u svoje "dvorište".

"Rival nas јe vratio u igru, svoјim kiksevima. Ipak, da bismo ponovo ušli u trku za titulu, moramo nastaviti da pobeđuјemo, a ne da ponovimo greške iz prethodnog proleća. Fokusirani smo na našu igru i na ispunjavanje zadataka koјe šef postavi pred nas. Ako se naš rival "oklizne" i u Ivanjici, to ništa neće značiti ukoliko mi ne zabeležimo pobedu, i zato smo usresređeni na sebe. Moramo da se fokusiramo na Spartak i tri boda јer samo tako možemo do cilja" kazao je Milivojević.

Zvezda je za naredni meč pustila ulaznice u prodaju a njihova cena je simbolična. Želja je čelnika kluba da "Marakana" bude što punija čega je svestan i Luka Milivojević.

"Čuo sam da su sada cene karata snižene i pozvao bih naše naviјače da dođu da nam pruže podršku. Lakše nam јe da pobeđuјemo kada nam naviјači daјu "vetar u leđa", kao pre godinu dana kada smo Subotičane dočekali na krilima 40.000 ljudi, koјi su nam pomogli da ostvarimo pobedu iako nismo igrali dobro" zaključio je Milivojević.

Bivši fudbaler Radničkog iz Kragujevca i Rada u subotu će nastupiti sa zaštitnom maskom zbog povrede nosa a utakmica sa Spartakom igra se od 18 časova.

Ne propustite