Milivojević spreman dočekuje prozivku

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 15.06.2012.
11:14
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Crvene zvezde polako privode kraju svoje "godišnje odmore" i spremaju se za prozivku Roberta Prosinečkog. Luka Milivojević trebalo bi da bude jedan od bitnijih igrača crveno-belih na stratu nove sezone, a da je spreman za izazove potvrdio je u r

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Iako se još uvek nalazi na letovanju u Turskoj, Luka Milivojević nije se previše opuštao tokom pauze već je individualnim radom pokušao da održi fizičku spremu neophodnu za kavlitetan početak pripremnog perioda.

"Još uvek sam na odmoru. Nalazim se sa devojkom u Turskoj, punim baterije i sa nestrpljenjem čekam nove izazove. Naravno da sam ispoštovao dogovor i na okupljanju se sigurno neću pojaviti nespreman. Rezultati testova će pokazati koliko sam radio. Nisam gubio vreme, jer sam i za vreme dok sam bio na letovanju redovno išao do teretane i radio na fizičkoj spremi. Očekujem da bazu koju imamo nadogradimo na Rogli i Zlatiboru i dočekamo start kvalifikacija u Evropi i početak sezone maksimalno pripremljeni" istakao je Milivojević.

Što se tiče naredne sezone Crvena zvezda će pokušati da se nakon pet godina "posta" vrati na pobedničke staze i prekine dominaciju "večitog" rivala.

Toga je svestan i prvotimac crveno-belih koji veruje da će pored uloženog truda za titulu biti potrebna i određena doza sreće koja se mora zaraditi napornim radom.

"Imamo visoke ciljeve koje da bismo ispunili moramo mnogo da radimo i uložimo sav svoj potencijal u njihovo ostvarenje. Neće biti nimalo lako i trebaće nam i pomoć sreće u nekim situacijama, a znamo da naklonost fortune treba zaslužiti, i samo ukoliko na svakom treningu i utakmici damo sve od sebe, možemo očekivati da nam sreća bude saveznik" zaključio je Milivojević.

Crvena zvezda pripreme počinje u ponedeljak 18. juna. Najpre će svi prvotimci biti testirani kako bi se utvrdila fizička sprema sa kojom su se vratili sa odmora a nakon toga slede kondicioni treninzi i rad na snazi igrača uoči taktičkih treninga.

Ne propustite