Milivojević: "Vratiću se po titulu!"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 27.07.2013.
21:58
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Novopečeni vezni fudbaler Anderlehta Luka Milivojević poručio je navijačima Crvene zvezde da će se vratiti na "Marakanu" da sa klubom koji nosi u srcu osvoji titulu koju nije uspeo igrajući u prethodnih godinu i kusr dana.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Luka Milivojević od petka je postao novi fudbaler Anderlehta sa kojim je potpisao petogodišnji ugovor. Formalnosti oko lekarskih pregleda trajale su tokom čitavog dana ali je reprezentativac Srbije na kraju zadovoljan napustio Brisel.

"Sa Islanda sam stigao u Belgiju i odmah sam počeo lekarske preglede. Trajali su od 11 do 19 časova. Prezadovoljni su rezultatima i uveče sam potpisao ugovor. Bilo je naporno, ali i lepo" konstatovao je Milivojević.

Bez obzira što je prelaskom u redove šampiona Belgije napravio veliki korak u svojoj karijeri, Milivojević priznaje da ostaje žal za nedosanjanim snom u crveno-belom dresu.

"Idem bez titule iz kluba za koji sam oduvek hteo da igram. Imam kup trofej, pobede u večitom derbiju i gol protiv Partizana, ali nedostaje najlepše. Ubeđen sam da ću se vratiti jednog dana i ispuniti san da slavim šampionski pehar sa mojom Zvezdom. Ostavio sam otvorena vrata, uvek ću rado svraćati na 'Marakanu'" poručio je Milivojević.

Rođeni Kragujevčanin proveo je u Zvezdi nešto više od godinu dana, odigrao 36 zvaničnih utakmica i postigao sedam golova za najtrofejniji srpski klub.

Ne propustite