Milojević: "Dokazali smo kvalitet"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 06.10.2013.
21:15
Izvor: Sportske.net

Trener Čukaričkog Vladan Milojević rekao je posle pobede nad Crvenom zvezdom da je njegov tim pokazao da poseduje raskošan kvalitet i da nije neopravdano na vrhu tabele nakon osam odigranih kola.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Čukaričkog vratili su se u trku za prvu poziciju na tabeli JSL pobedom u derbiju osmog kola nad Crvenom zvezdom.

Trener domaćeg sastava Vladan Milojević rekao je posle trijumfa nad vicešampionom države da su njegovi izabranici još jednom dokazali da poseduju kvalitet koji ih je posle osam kola lansirao na vrh superligaške tabele.

"Rekao sam da sam u Kruševcu izgubili jer nismo bili pravi. Ovo večeras je naša igra, kada se borimo do poslednjeg atoma snage, a već sam skrenuo pažnju da ovi igrači imaju kvalitet za velike domete. Zvezdi želim sve najbolje ali su moji momci večeras dokazali da vrede" kazao je Milojević u izjavi za TV Arena Sport nakon meča.

"Brđani" su nakon osam kola druga ekipa domaćeg šampionata sa istim brojem bodova kao i prvoplasirani Partizan. Uz to, Čukarički ima najbolju odbranu u ligi sa samo tri primljena gola na osam utakmica što je zaista sjajan podatak.

Nakon pauze u šampionatu Čuka će u goste ekipi Donjeg Srema koja je pretposlednja na tabeli sa šest osvojenih bodova iz osam utakmica.

Ne propustite