Milojević: "Lep osećaj ali nema 'letenja'"

Autor: Beta Beta
subota 24.08.2013.
20:46
Izvor: Beta

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević ocenio je danas da je lepo biti na prvom mestu Superlige Srbije, ali da njegova ekipa posle pobede nad OFK Beogradom neće da poleti.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Strateg lidera Superlige Srbije priznao je da je biti na čelu tabele sjajan osećaj ali da neće dozvoliti igračima da polete.

"Bila je ovo teška utakmica. Znali smo da je OFK Beograd dobra ekipa. Krenulo je najbolje po nas, crveni katron , neiskorešćen penal. Pole toga smo postigli gol i osetili olakšanje. Kontorilisali smo igru do kraja", rekao je Milojević agenciji Beta.

On je ocenio da su uslovi za igru bili nemogući i da se njegova ekipa nije najbolje snašla.

"Posle provale oblaka smo pokušavali da igramo, da igramo našu igru kratkih pasova. Jako su bili teški uslovi, strepeli smo do kraja. Čestitam svojim fudbalerima na velikoj borbenosti", kazao je on.

Trener "Brđana" prokomentarisao je da njegovi igrači ne razmišljaju o činjenici da nakon tri kola jedino Čukariči ima sve tri pobede.

"Nismo ni razmišljali mnogo o tome, sad se svi pitaju da li će poleteti. Mi idemo utakmicu po utakmicu. Lepo je biti na prvom mestu, trudićemo da uživamo ovih nekoliko dana, a od ponedeljka se pripremamo za utakmicu s Vojvodinom", rekao je Milojević.

Ne propustite