Milojević: "Na 'Marakanu' bez kalkulacija"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 11.04.2014.
18:25
Izvor: Sportske.net

Jedan od trojice superligaških trenera koji su u tekućoj sezoni uspeli da nadmudre Slavišu Stojanovića istakao je da njegova ekipa neće kalkulisati na gostovanju lideru na tabeli i pretendentu na trofej.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Čukaričkog u subotu gostuju lideru na tabeli Jelen Superligi i ekipi koja je od novembra prethodne godine u seriji od 12 vezanih pobeda.

"Igračima sam i pred ono jesenašnje gostovanje Crvene zvezde na Banovom Brdu objasnio da ćemo se naći u žiži interesovanja javnosti. Zvezdu gledamo kao i svakog drugog rivala i činjenica da gostujemo na 'Marakani' neće ništa promeniti u našem radu i pripremi utakmice" objasnio je trener Čukaričkog.

Vladan Milojević imao je to zadovoljstvo da bude jedan od trojice trenera čiji je klub u tekućoj sezoni naneo poraz Crvenoj zvezdi.

U jesenjem delu sezone "Brđani" su slavili na svom terenu sa 2:0 a strateg Čukaričkog najavljuje da ni na "Marakani" neće biti kalkulisanja.

"Narednog protivnika tretiramo kao jednog od pretendenata na trofej u domaćem šampionatu a na nama je da se, kao i do sada, pripremimo što bolje za tu utakmicu i odigramo je bez bilo kakvih kalkulacija" zaključio je Milojević.

Jedan od aduta Čukaričkog biće i novajlije koje su tokom zimskog prelaznog roka stigle iz Kruševca. Pored Nenada Mirosavljevića na Brdo je stigao i Petar Bojić koji veruje u pozitivan ishod predstojećeg duela sa Crvenom zvezdom.

"Utakmica sa Crvenom zvezdom je jedna od onih na kojoj nemate šta da izgubite. Znamo da se Zvezdi ne preti, a na 'Marakanu' odlazimo da se nadigravamo i da ostvarimo što bolji rezultat. Najverovatnije ćemo igrati pred punim tribinama, što će biti dodatni motiv za nas, a ako uspemo da budemo pravi i pokažemo šta znamo možemo da se nadamo i pozitivnom rezultatu" izjavio je Petar Bojić.

Utakmica 23. kola Jelen Superlige između Crvene zvezde i Čukaričkom igra se u subotu sa početkom od 19 časova.

Ne propustite