Milojević: "Skupo ćemo prodati kožu"

Autor: Beta Beta
petak 31.05.2013.
23:55
Izvor: Beta

Trener Mega Vizure ističeda je njegov tim srećno, ali zasluženo pobedio, ističe da se neće predati u Beogradu.

novosti.rs
novosti.rs

Povezane vesti

Trener Mega Vizure Dejan Milojević ocenio je da je njegov tim imao sreće u današnjoj pobedi nad Crvenom zvezdom u utakmici polufinala plej-ofa Srbije u Kruševcu, ali da je i zaslužio.

"U drugom poluvremenu se igrala rezultatska klackalica, a u finišu smo imali i sreće, ali smo je i zaslužili. Nije nam bio plan da Zvezdi dozvolimo da ima poslednji šut za pobedu. čestitam svojim igračima na zasluženoj pobedi", rekao je Milojević novinarima posle meča.

Mega je večeras u Kruševcu pobedila Zvezdu sa 73:71 u neizvesnoj utakmici i tako izjednačila na 1:1 u seriji. "Majstorica" se igra u nedelju u Beogradu.

"Utakmica je bila tvrda, pravi plej-of duel dve dobre ekipe. Uspeli smo, za razliku od prvog meča, da zaustavimo kontranapade i Damarkusa Nelsona. Takodje, naša prednja linija sprečila je lake poene gostiju. Bili smo dosta nervozni, u napadu smo promašivali lagane šuteve. Nismo uspeli da privedemo meč kraju većom razlikom. Zvezda je pojačala odbranu i vratila se u meč, a mi nismo imali adekvatan odgovor", rekao je Milojević.

Trener Mege kazao je da je Zvezda apsolutni favorit u nedeljnom odlučujućem meču, a da je ambicija njegovog tima da "skupo proda kožu".

"Nadam se da ćemo u nedelju skupo prodati kožu. Zvezda je apsolutni favorit i to treba reći. Podigli su formu, a vidi se da su s Dejom (trenerom Dejanom Radonjićem) postali tvrd defanzivni tim. Malo je vremena za odmor. Imamo jedan trening i uradićemo koliko možemo da se spremimo", rekao je Milojević.

Ne propustite