Miloš Ninković donirao 80.000 evra za operaciju male Une!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 12.02.2014.
20:09
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Vezni fudbaler Crvene zvezde Miloš Ninković učinio je gest koji nemamo prilike da vidimo svakoga dana. Vezista Crvene zvezde uplatio je 80.000 evra koji su nedostajali da mala Una Savić ode na operaciju i bude izlečena od teške bolesti.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Vezni fudbaler Crvene zvezde Miloš Ninković još jednom je dokazao svoju humanost, ovoga puta doniranjem 80.000 evra porodici dvogodišnje Une Savić kojoj je neophodna transplatacija koštane srži!

Porodici Savić stigla je anonimna poruka o donaciji kojom se rešava pitanje odlaska na operaciju i snošenja svih troškova koje Unini roditelji nisu bili u stanju da priušte.

U prvi mah nije se znalo ko je donator 80.000 evra, ali je "Telegraf" došao do saznanja da se radi o Milošu Ninkoviću, veznom fudbaleru Crvene zvezde.

Prvotimac crveno-belih nije želeo da negira, niti da potvrdi ovakvu informaciju iako je pomenuti izvor došao do saznanja da je upravo on donirao novac neophodan za lećenje male Une.

Sam Ninković nedavno je dobio drugo dete, drugu ćerkicu, zbog čega je na kratko napustio pripreme u Sloveniji.

Una Savić kroz dve nedelje očekuje transplatacija koštane srži a potom i karantin i osmomesečni boravak u bolnici u Nemačkoj koja je prihvatila da izvede komplikovan zahvat.

Što se Miloša Ninkovića tiče, možemo samo da kažemo, bravo "Delijo", i neka Bog podari svako dobro tebi i tvojoj porodici!

Ne propustite