Miloš Ninković - Humanost u prvom planu

Autor: Darko Mitrović
petak 20.12.2013.
17:50
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Po mišljenju navijača Crvene zvezde, Miloš Ninković je zaslužio nagradu za najboljeg igrača crveno-belih u oktobru mesecu. Novčanu nagradu koju je dobio tim povodom, prosledio je sedmočlanoj porodici Vulić.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde ove sezone svakako je Miloš Ninković, a to je očigledno i mišljenje većine navijača kluba sa Marakane.

Oni su upravo njega izglasali za najboljeg igrača Crvene zvezde tokom oktobra meseca, pa mu je u petak tim povodom uručena i novčana nagrada od 20.000 dinara, koju dodeljuje Zvezdin sponzor, kompanija ''Puma''.

To je bila i prilika da iskusni vezista još jednom pokaže svoju humanost, što je on i učinio, tako što je nagradu prosledio sedmočlanoj porodici Vulić, koja je nedavno dobila još jednu, petu prinovu.

''Hvala navijačima što su izabrali mene, ali i da su nekog drugog izabrali, ne bi bilo nezasluženo. Porodici Vulić ovo sigurno znači, i ja sam bio klinac i znam šta bi mi značilo tada da mi je neki igrač Zvezde poklonio bilo šta, a kamoli da se obučem u Pumi.

Trudiću se da i u budućnosti svojim igrama zaslužim da budem igrač meseca. Hvala i Pumi i N Sportu što su omogućili ovu akciju, odnosno nama fudbalerima da obradujemo decu'',
poručio je Ninković.




Ne propustite