Milosavljević za ''Sportske'': ''Svejedno s kim ćemo u finalu''

Autor: Darko Mitrović
subota 09.02.2013.
19:49
Izvor: Sportske.net

Dragan Milosavljević se u izjavi za naš portal posle meča složio sa trenerom Vujoševićem da je zonska igra u odbrani glavni razlog velikih problema koje je Partizan imao da slomi otpor Mega Vizure.

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Košarkaši Partizana su 35 minuta igrali potpuno neizvestan meč protiv Mega Vizure, navijači crno-belih su već počeli da se pribojavaju da bi moglo da se dogodi i veliko iznenađenje, ali je u finišu ipak do izražaja došao veći kvalitet Vujoševićevog tima.

Dragan Milosavljević je posle konferencije za novinare dao izjavu i za naš portal, podsećajući još jednom da Partizan nije na najbolji način otvorio meč, što je talentovana ekipa Mega Vizure umela da iskoristi u većem delu meča.

''Nismo ušli u meč sa dovoljno energije i to se odrazilo na našu igru. Takođe, Mega Vizura nam je pravila dosta problema svojom zonskom odbranom koji smo tek u finišu uspeli da nadmudrimo i dođemo do pobede'', istakao je Milosavljević.

Na pitanje koga priželjkuje kao protivnika u finalu, Milosavljević nije dao konkretan odgovor.

''Obe ekipe su kvalitetne, Radnički je domaćin, Zvezda igra odlično, pa mi je svejedno s kim ćemo igrati u borbi za trofej'', zaključio je Milosavljević u izjavi za Sportske.net.






Ne propustite