Milošević: "Jagodina izrasla u ozbiljan klub"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 18.12.2013.
16:53
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Direktor svih reprezentativnih kategorija u Fudbalskom savezu Srbije, Savo Milošević, posetio je FK Jagodina u društvu Mitra Mrkele i tom prilikom govorio o načinu na koji je klub iz Pomoravskog okruga godinu za godinom rastao i izrastao u ozbiljnog super

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Jagodina ugostio je danas funkcionere Fudbalskog saveza Srbije Sava Miloševića i Mitra Mirkelu koji su podno Đurđevog brda stigli sa planom aktivnosti za narednu godinu.

"Razlog dolaska ovde je plan aktivnosti za sledeću godinu. Mi u FSS smo pripremili celokupan plan aktivnosti, kada su u pitanju mlađe selekcije. Ovih dana obilazimo viđenije klubove u Srbiji, sa ciljem da im predočimo taj plan i da se dogovorimo oko zajedničkih aktivnosti za celu sledeću godinu" objasnio je Savo Milošević.

Direktor svih reprezentativnih kategorija još jednom je pohvalio prošlosezonskog osvajača trofeja u nacionalnom Kupu, okrakterisavši Jagodinu kao ozbiljan klub koji je za prethodnih pet godina došao u rang sa Partizanom, Zvezdom i Vojvodinom.

"Mislim da u ovih poslednjih četiri, pet godina FK Jagodina je izrasla u jedan ozbiljan klub i sada se već konkretno vide pravi rezultati. Nije lako klubovima koji su do juče pod znacima navoda bili mali, u ovoj konkurenciji Zvezde, Partizana i Vojvodine osvoji trofej. Ja sam rekao i posle tog finala, posle osvajanja Kupa, i evo sada na kraju godine, svaka čast!" poručio je Milošević.

Fudbalski klub Jagodina je zahvaljujući razvoju u prethodnim godinama dobio i domaćinstvo nad jednom kvalifikacionom utakmicom za odlazak na Mondijal što je samo još jedno od priznanja FSS za superligaša iz grada na Belici.

"Ćurani" su u 2013. godini osvojili prvi trofej u istoriji kluba, završili na četvrtoj poziciji na tabeli na kraju prethodne sezone a na trećem mestu nalaze se na polovini tekuće. U Kupu su ponovo stigli do polufinala i smeši im se plasman u finale za koje će se boriti protiv ekipe OFK Beograda.

Ne propustite