Milošević: "Očekujem bodove na Karaburmi"

Autor: Beta Beta
petak 27.09.2013.
17:02
Izvor: Beta

Trener fudbalera Rada Nebojša Milošević rekao je da forma njegove ekipe ide uzlaznom putanjom i da očekuje da će na svom kontu imati više bodova nakon meča s OFK Beogradom.

fcrad.co.rs
fcrad.co.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Rada u nedelju igraju na Karaburmi meč sedmog kola domaćeg šampionata, tri dana nakon eliminacije u nacionalnom Kupu Srbije od strane drugoligaša iz Čačka.

Trener "Građevinara" ipak smatra da forma njegove ekipe ide uzlaznom putanjom, te da bi nakon svojevrsnog gradskog derbija na Karaburmi, Rad trebalo da ima više bodova na svom kontu.

"To je mali gradski derbi. Poznato je koliko je ta utakmica značajna za klub. Na poslednje dve prvenstvene utakmice osvojili smo četiri boda, želeli smo i više. Smatramo da od utakmice sa Partizanom idemo uzlaznom linijom, ali da nas ne prati i bodovni saldo. Očekujemo da bodovni saldo posle utakmice na Karaburmi bude još veći", rekao je Milošević.

Milošević je kazao da će Rad za protivnika imati grupu mladih talentovanih igrača, koja je pojačana s nekoliko iskusnih fudbalera.

"Mi sazrevamo, to je proces koji traje i koji će trajati. Igrači dobijaju na takmičarskom iskustvu, nadam se da izlaze sve jači i jači. Da bismo ostvarili takmičarki rezultat kojem težimo moramo u nedelju da budemo na gornjoj granici naših mogućnosti", rekao je Milošević.

Meč 7. kola Superlige Srbije između OFK Beograda i Rada igra se u nedelju od 15.30 na Karaburmi.

Ne propustite