Milovanović: "Bekvalac najveći adut Nišlija"

Autor: Janko Glavonjić
četvrtak 17.10.2013.
18:34
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Strateg Napretka iz Kruševca Nenad Milovanović govorio je u superlativu o predstojećem rivalu njegove ekipe, istakavši da će najveći adut Radničkog iz Niša biti trener Dragoljub Bekvalac.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Jedan od derbija devetog kola Jelen Superlige igraće se u Kruševcu, gde će se sastati ekipe Napretka i Radničkog iz Niša.

Trener domaćeg sastava pohvalio je kvalitete Nišlija, istakavši da igrački kadar gostiju garantuje težak posao njegovim izabranicima, a kao najveći adut Radničkog naveo je trenera Bekvalca.

"Pored svih dobrih igrača, doveli su, po mom mišljenju, jednog od naših najboljih trenera Bekvalca, za koga smatram, uz dužno poštovanje prema igračima, da je najveći adut Radničkog iz Niša. Dobro se poznajemo, dobro znam kako radi, i sa pravom to kažem" počeo je svoje izlaganje trener Napretka.

Pauzu u šampionatu Kruševljani su iskoristili za mini-pripreme a Milovanović veruje da će od duela sa Radničkim iz Niša početi serija utakmica koja će biti presudna za konačan plasman Napretka u jesenjem delu sezone.

"Videćemo koliko smo dobro uradili taj mini ciklus od pet dana, jer se uspešnost priprema vidi u prvenstvu. Sledeće utakmice su mnogo teške za Napredak, ja ne volim da pričam unapred, ali već sledeće nedelje gostujemo Partizanu, pa Kup protiv Spartaka, pa nam dolazi Rad. Mislim da će nam ova utakmica protiv Radničkog pokazati gde smo, i gde ćemo biti na kraju sezone" objasnio je Milovanović.

Duel na stadionu "Mladost" igra se u subotu sa početkom od 19 časova, pa je trener Napretka pozvao i navijače da pruže podršku ekipi i strpljivo sačekaju da njegovi izabranici dođu do željenog rezultata.

"Pozvao bih sve navijače Napretka da dođu i daju nam podršku jer će nam zaista trebati, i da ih zamolim za strpljenje, jer Nišlije teško primaju gol. Podrška i strpljenje će nam u subotu najviše trebati. S jedne strane mlada poletna ekipa Napretka, sa druge strane iskusna takmičarska ekipa iz Niša. Koji aduti će pobediti videćemo u subotu. Nadam se da će naši biti jači" završio je Milovanović.

Napredak i Radnički iz Niša sastaće se u subotu, 19. oktobra, na stadionu "Mladost" a početak meča zakazan je za 19 časova.

Ne propustite