Milovanović: "Hendikepirani u nastavak sezone"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 27.02.2013.
10:31
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Trener Napretka Nenad Milovanović priznao je da će lider Prve lige Srbije u prolećnom delu sezone biti hendikepiran neigranjem povređenog Paunovića ali je istakao da su se tokom priprema u Antaliji pojedini igrači nametnuli i da je to pozitivna okolnost t

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Napredak je već na samom startu priprema u Antaliji ostao bez komandanta odbrane koji je zaradio dvostruki prelom desne potkolenice i neće ga biti u prolećnom delu sezone.

Nenad Milovanović priznao je da će se odsustvo Miloša Paunovića svakako osetiti ali je istakao da će ekipa morati da se snalazi bez njega i da funkcioniše sa onim što ima na raspolaganju.

"Imali smo taj težak prelom noge Paunovića, koji nam je zaista bio predvodnik te zadnje linije. On nam mnogo znači, dobro čita igru, odličan je u ofanzivnom i defanzivnom skoku, a pored toga je izuzetan i karakteran momak. Praktično, ono što nam je Mirosavljević napred, to nam je Paunović bio pozadi i bez njega je Napredak hendikepiran. Ali, koga nema bez njega se mora, isprobavali smo više kombinacija, Janičić i Bogdan Milošević su pokazali da mogu da igraju zajedno, imamo tu i Kokovića, Boškovića, možda i Frimponga, pa ćemo videti koja će se kombinacija pokazati kao najbolja" kaže šef struke kruševačkog prvoligaša.

Posebno je Milovanović bio zadovoljan učinkom Predraga Jeremića na pripremama ali i činjenicom da se Dunjić vratio nakon višemesečnih problema sa povredama.

"Moram da kažem da je otkrovenje priprema u Antaliji bio Jeremić na poziciji desnog beka. Prezadovoljan sam njegovim odnosom i načinom na koji prihvata sugestije da nauči da igra tu poziciju. On je neosporan kada krene u ofanzivu, mi smo veliki deo šansi napravili u tim situacijama, a defanzivno je dosta dobar. Dunjić je došao na pripreme, ali ja zaista više ne smem ni da kažem da je Dunjić zdrav, ono što mogu je da kažem da Dunjić punom parom radi sa ekipom" istakao je Milovanović.

Napredak je otkazao proveru sa Voždovcem koja je danas trebalo da bude igrana ali su vremenski uslovi uticali na to da do nje ne dođe.

Do početka šampionata Kruševljani bi trebalo da odigraju prijateljski meč sa Slogom iz Kraljeva ali će i taj duel zavisiti od toga kakvo će vreme biti u našoj zemlji narednih dana.

U prvom kolu prolećnog dela Prve lige Srbije Napredak se sastaje sa Inđijom na stadionu "Maladost" u Kruševcu.

Ne propustite