Milovanović: "I Napredak ogrejalo sunce"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 13.02.2013.
13:43
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Trener lidera Prve lige Srbije bio je zadovoljan prvim trijumfom na pripremama u Antaliji koji je usledio nakon niza loših vesti po Kruševljane.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Napretka iz Kruševca poraženi su na startu priprema u Antaliji od Esbjerga ali je taj meč ostao u senci teške povrede Marka Paunovića koji je zadobio dvostruki prelom desne potkolenice.

Juče je odigran drugi prijateljski meč a Kruševljani su upisali trijumf nad kazahstanskim Okžetpesom od 4:2 koji je obradovao i stratega Napretka Nenada Milovanovića.


"Konačno je i nas ogrejalo sunce posle prvog poraza i povrede Paunovića. Pokazali smo veliku volju i želju i bilo je potpuno drugačije nego drugo poluvreme protiv Esbjerga, a igrači su pokazali i karakter jer su preokrenuli rezultat posle protivnikovog vođstva. Naravno, ima još dosta da se popravlja u igri, najvažnije je samo da se niko nije povredio" istakao je Milovanović.

Inače, ekspedicija Napretka danas bi trebalo da postane brojnija za još dvojicu članova pošto se očekuje dolazak Drka Dunjića i Marka Boškovića.

Ne propustite