Milovanović: "Javor neugodan gost"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 05.12.2013.
12:41
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Trener Napretka Nenad Milovanović izjavio je da njegove izabranike čeka neugodan duel na završetku jesenjeg dela sezone jer Javor mnogo bolje igra u gostima no na svom terenu od početka takmičenja u JSL.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Napretka 'spuštaju zavesu' na jesenji deo sezone pred svojim navijačima a za protivnika će imati ekipu Javora iz Ivanjice.

Trener "Čarapana" Nenad Milovanović tvrdi da njegov desetkovani tim čeka težak posao o čemu svedoče i statistički podaci.

"Javor je devet bodova osvojio u gostima, a samo pet kod kuće. Ove godine Javor mnogo bolje igra na strani, a povratkom Stojakovića zadnja tri, četiri kola Javor igra mnogo bolje. On i Ilić iz Partizana u ovoj našoj ligi su tas na vagi. Očekuje nas mnogo teška utakmica, i svako ko misli da će Napredak lako pobediti, grdno se vara" rekao je Milovanović.

Zbog brojnih povreda i suspenzija igrača Kruševljani će u subotu nastupiti u znatno izmenjenom sastavu ali trener Milovanović ne želi u toj činjenici da traži alibi.

"Moramo biti oprezni i linije tima moraju biti mnogo blizu, a to neće biti lako jer Napredak ima dosta kadrovskih problema. Bogdan Milošević ne igra zbog kartona, Bojić i Krznarić zbog povreda, a neizvestan je nastup i Trujića i Dimitrova. Moguće je da počnemo bez pet standardnih igrača utakmicu. Onih jedanaest koji budu istrčali na teren, u tom trenutku, biće jedanaest najboljih za Napredak" poručio je strateg superligaša iz 'Lazarevog grada'.

Utakmica Napredak - Javor igra se u subotu 07. decembra sa početkom u 13 časova.

Karte za utakmicu će biti puštene u prodaju na dan utakmice od 09:00 na biletarnicama stadiona.

Ne propustite