Milovanović: ''Kao da nisam ni odlazio iz Napretka''

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 24.09.2013.
19:26
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Novi-stari trener kruševačkog Napretka Nenad Milovanović imaće povratnički debi već u sredu protiv Javora, u meču šesnaestine finala Kupa Srbije. Drago mu je i zbog podrške navijača, koju je već osetio na prvom treningu.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Fudbaleri kruševačkog Napretka u nastavak sezone ulaze sa povratnikom na klupu ovog kluba Nenadom Milovanovićem.

On je ekipu preuzeo posle smene Milana Lešnjaka, a niko u Napretku ne sumnja da će Milovanović brzo početi da sprovodi u delo svoje zamisli, jer je sa ovim timom i ušao u superligašku konkurenciju, pa odlično poznaje veliku većinu prvotimaca.

Dan pred meč sa Javorom u Kupu, Milovanović je na konferenciji za novinare naglasio da ima osećaj kao da nije ni odlazio iz kluba.

''Smatram da mogu da odgovorim ambicijama uprave. Sve igrače odlično poznajem, osim četvorice novih, sa kojima ću se upoznati. Drago mi je što sam se vratio, a nemam osećaj ni da sam odlazio'', izjavio je Milovanović.

Ono što ga je posebno obradovalo, jeste postupak navijača, koji mu od starta pružaju veliku podršku.

''Drago mi je što su već juče na popodnevnom treningu došli navijači Napretka da me pozdrave. Takav doček nisam očekivao'', priznaje Milovanović.

A kada je u pitanju meč sa Javorom, kao i samo Kup takmičenje, Milovanović tvrdi da Napredak ima visoke ambicije.

''U Kupu nema favorita, prošlo finale su igrali Jagodina i Vojvodina, pretprošlo Borac i Zvezda, pa i mi tražimo šansu za prodor ka vrhu. Ekipa Javora je u prethodne dve godine stigla do polufinala. To je tvrda ekipa, organizovana i disciplinovana, a naš zadatak će biti da probamo da probijemo njihov blok. Imaju iskusne igrače - Milovića, Lazovića, Vidića, Sotirovića, i svakako su ekipa koju poštujemo'', izjavio je Milovanović.

Utakmica između Napretka i Javora igra se u sredu s početkom od 19 časova na stadionu u Kruševcu.


Ne propustite