Milovanović leti sa "Zmajevima"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 21.08.2013.
18:12
Izvor: Sportske.net

Rukovodstvo Voždovca iz 'sata u sat' jača konkurenciju u prvom timu pošto je nakon nekolicine kvalitetnih pojačanja među "Zmajeve" sleteo i Dejan Milovanović.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Kako sada stvari stoje, bivši i sadašnji fudbaleri Crvene zvezde mogli bi da čine okosnicu novopečenog superligaša sa Dušanovca.

Voždovac su do sada pojačali Ognjen Ožegović i Nikola Karaklajić, koji su stigli sa "Marakane" kao pozajmljeni fudbaleri, a novopečeni Voždovčanin postao je i iskusni Dejan Milovanović.

"Nаsprаm ponudа iz inostrаnstvа kojimа nisаm bio zаdovoljаn, u utorаk sаm odrаdio prvi trening sа Voždovcem, posle čegа sаm imаo sаmo pozitivne utiske. Sviđа mi se stаdion, а sа trenerom ekipe, Nenаdom Lаlаtovićem, već se dobro znаm, zаjedno smo igrаli u Crvenoj zvezdi" konstatovao je Milovanović.

Milovanović je u Zvezdi igrao od 2001. do 2008. godine a nakon toga je oblačio dres Lansa, Panioniosa i ponovo Crvene zvezde.

Za reprezentaciju Srbije upisao je dva nastupa a nema sumnje da će u ekipu Voždovca uneti neophodno iskustvo i kvalitet.

Sa Dušanovca najavljuju da bi u redove Voždovca do kraja prelaznog roka mogao da stignu Stefan Babović i Miloš Dimitrijević čime bi tim Nenada Lalatović postao više nego konkurentan u Jelen Superligi.

Ne propustite