Milovanović: "Na 'Karađorđu' protiv snega i tradicije"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 28.11.2013.
18:30
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Trener fudbalera Napretka Nenad Milovanović prepustio je ulogu favorita na predstojećem susretu ekipi Vojvodine i priznao da će pozitivan ishod iz duela na "Karađorđu" izvući tim koji se bude snašao bolje u zimskim uslovima igre.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Napretka u 14. kolu Jelen Superlige gostuju Vojvodini a statistika kaže da "Čarapani" na poslednjih pet utakmica u duelima sa Novosađanima nos upevali da slave pobedu.

"Nisam ljubitelj statistike, ali se nadam da je tradicija tu da bi se rušila. Da li će to biti ovoga puta ili ne videćemo. Neosporno je da je Vojvodina favorit u ovoj utakmici, mi idemo bez bele zastave pa ćemo videti šta će biti" kazao je trener Napretka Nenad Milovanović.

Iskusni strateg superligaša iz Kruševca oscenio je da će snežne padavine uticati na kvalitet terena i da će onaj tim koji se bolje snađe u teških uslovima igre biti bliži pobedi.

"Čeka nas teška utakmica u Novom Sadu, i težak teren jer je i u Vojvodini pao sneg. Ko se bude bolje snašao tu, napraviće dobar rezultat. Vojvodina je treća ekipa u JSL, i kada pogledate pojedince, svaki klub bi voleo da ih ima u svojoj ekipi" objašnjava Milovanović.

Milovanović je dodao da će njegova ekipa put Novog Sada krenuti bez bele zastavice sa ciljem da se nadigrava sa kvalitetnim protivnikom.

"Idemo da se nadigravamo sa Vojvodinom i da se pokažemo u što boljem svetlu. Poštujemo i tim i trenera koji vodi Vojvodinu, ali mi moramo da damo sve od sebe i da pokažemo disciplinu i u ovoj utakmici i u sledećoj sa Javorom" poručuje trener Napretka.

Zbog povrede tetive u timu Napretka neće biti kapitena Nenada Mirosavljevića a golman Krznarić takođe kuburi sa povredom pa je gotovo izvesno da ga neće biti među stativama. Trujić je zbog povrede zgloba takođe neizvestan za meč a u ekipu se vraćaju oporavljeni Udovičić i Bojić.

Utakmica 14. kola JSL između Vojvodine i Napretka igra se u subotu, 30. novembra od 16 časvpova i 30 minuta u Novom Sadu.

Ne propustite