Milovanović očekuje interesantan meč u Smederevu

Autor: Miloš Marković
utorak 25.09.2012.
09:34
Izvor: Sportske.net

Trener kruševačkog Napretka Nenad Milovanović Kup takmičenje ne vidi kao prioritet, ali ipak očekuje jedan zanimljiv i interesantan meč protiv superligaškog protivnika.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Milovanović je istakao je da će njegova ekipa pokušati da se plasira u osminu finala Kupa, ali da je prvenstvo i plasman u Super ligu i dalje prioritet za njegov klub.

"Poštujemo Smederevo, to je jedan superligaški klub sa nekoliko iskusnih i dobrih igrača i odličnim trenerom Aleksandrom Janjićem. Naše ambicije su da probamo da prodjemo u sledeću rundu, ali nam je prvenstvo prioritet", istakao je Milovanović.

On je kazao da još ne zna da li će u Smederevu izvesti najjači sastav, pošto je primetan umor kod njegovih fudbalera posle napornih utakmica na početku Prve lige Srbije.

"Oseća se umor kod mojih igrača, nekoliko njih je povredjeno, pa još razmišljam da li da izadjem sa kompletnim timom ili da odmaram neke igrače. Smederevo je pokazalo da je dobar tim koji se posle nešto lošijeg starta polako budi i sigurno je da će utakmica biti zanimljiva", rekao je Milovanović.

Smederevo dočekuje Napredak u sredu u 16.00.

Ne propustite