Milovanović: "Oprezno protiv Kanarinaca"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 07.09.2012.
17:35
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Trener fudbalera Napretka iz Kruševca Nenad Milovanović istakao je da će predstojeće gosotvanje poslednjeplasiranoj ekipi na tabeli PLS biti sve osim lagano.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Na konferenciji za medije koja je u Kruševcu upriličena povodom predstojećeg duela petog kola Prve lige Srbije između ekipa Novog Sada i Napretka, novinarima su se obratili Nemanja Janičić i Nenad Milovanović.

Janičić je nakon pauze od dva susreta zbog crvenog kartona ponovo u konkurenciji za tim i očekuje da se dobrom igrom u Novom Sadu iskupi za grešku koji je napravio u duelu sa Mladošću iz Lučana.

"Bila je to jedna glupost koja se, nažalost, desila, trpeo sam zbog toga određene posledice od kluba i sasvim sam siguran da se tako nešto neće ponavljati u budućnosti. To ostavljam iza sebe, okrećem se kao i moji saigrači utakmici u Novom Sadu, gde nas, naravno, zanima osvajanje tri boda, ali je potpuno jasno da neće biti nimalo lako i da pogled na tabelu ne sme da nas zavara, jer je reč o vrlo kvalitetnoj ekipi" rekao je Nemanja Janičić.

Ekipa Novog Sada još uvek nije osvojila nijedan bod u novom šampionatu i nalazi se na deobi poslednjeg mesta sa Mladošću iz Lučana.

Ipak, Nenad Milovanović skrenuo je pažnju svojim igračima da ne očekuju lagan susret u srpskoj Atini.

"Po nas je nezgodna okolnost što oni do sada nemaju nijedan bod. U poslednjim danima prelaznog roka osetno su se pojačali, vratili su im se Skopljak i Bogunović, doveli su odličnog zadnjeg veznog igrača i sada je tu reč o jednoj potpuno drugoj ekipi" istakao je Milovanović.

Strateg Kruševljana dodao je da njegov tim ulazi u seriju od četiri utakmice od koje će tri biti igrane na gostujućim terenima. Zbog svega toga istakao je da ne treba očekivati da Napredak do kraja prvenstva pobedi na svim mečevima već da će biti dovoljno da se sa teških gostovanja tim vraća neporažen.

Duel između Novog Sada i Napretka na programu je u nedelju a početak meča zakazan je za 16 časova i 30 minuta.

Ne propustite