Milovanović: "Prijaće nam 'hladovina'"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 31.08.2012.
19:58
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Vodeći tim na tabeli Prve lige Srbije sutra dočekuje ekipu Bežanije na svom terenu a trener Neško Milovanović poručio je da treba očekivati lepu fudbalsku predstavu posebno zbog činjenice da se utamica igra u večernjem terminu.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Napredak će prvi put u novoj sezoni igrati meč pred svojim navijačima pod svetlima reflektora. Kruševljani će ugostiti Bežaniju sa željom da nastave pobedonosni niz, a trener Milovanović pozvao je navijače da dođu u što većem broju i naprave ambijent karakterističan za Napretkove utakmice.

"Igramo u večernjem terminu i mislim da će to, s obzirom na to kolike su temperature preko dana, samo doprineti kvalitetu fudbala i da ćemo videti dobru fudbalsku predstavu. Mi ćemo imati i dvanaestog igrača, s obzirom na to da je poznato da kruševačka publika uvek dođe u zavidnom broju, a da zaista pomaže momcima i nosi ih do pobede, pa ih ja i ovog prilikom pozivam da dođu u subotu" rekao je Milovanović.

Što se tiče kvaliteta sutrašnjeg rivala Milovanović napominje da najveća opasnost njegovom timu pretiti od bočnih igrača Bežanije te da je neophodno ispoštovati ono što je dogovoreno analiziranjem protivnika.

"Radi se o protivniku koji igra dobro na strani, imaju pre svega Gorana Antelja, zatim Vujovića, Đokovića, Brežančića na boku, odakle umeju ozbiljno da zaprete, tako da ćemo maksimalno morati da ispoštujemo ono što budemo dogovorili u svlačionici" konstatuje Milovanović.

Bežanija će na sutrašnje gostovanje doći jača za bivšeg igrača Napretka koji je danas pristao da narednu sezonu provede na pozajmici iz ekipe Vojvodine.

Duel četvrtog kola Prve lige Srbije između Napretka i Bežanije igra se na stadionu "Mladost" a početak meča zakazan je za 19 časova i 30 minuta.

Ne propustite