Milovanović: "Sa Partizanom je najlakše"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 24.10.2013.
15:36
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Trener Napretka Neško Milovanović kazao je da će predstojeće gostovanje Partizanu biti najlakše za njegove izabranike jer se u Humskoj ne može ništa izgubiti.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Napretka u desetom kolu Jelen Superlige gostuju šestostrukom uzastopnom šampionu Srbije a trener Kruševljana objasnio je kako njegov tim nema šta da izgubi na tom meču.

"Ovo je najlakša utakmica. Partizan je favorit, to je tim koji je godinama u vrhu srpskog fudbala i koji za redom osvaja titule, klupske trofeje, igra Ligu šampiona - to sve govori o Partizanu. Škola Partizana je iznedrila mnogo mladih igrača koji sada igraju po Evropi. O Partizanu sve u superlativu" rekao je Milovanović.

Iako je o predstojećem rivalu govorio u najlepšem svetlu, Milovanović je dodao da to ne znači da njegov tim izlazi na teren u Humskoj sa belom zastavom.

"Što se Napretka tiče, Napredak nema šta da izgubi, i zato je to najlaksa utakmica. Možemo mnogo da dobijemo, pogotovo naši mladi igrači koji mogu da dobiju na reputaciji, ali u službi igre i celog tima. Mi nećemo izaći sa belom zastavom, idemo da se nadigravamo sa Partizanom" poručuje strateg Kruševljana.

Napredak se pred gostovanje Partizanu nalazi na sedmoj poziciji na tabeli sa 12 osvojenih bodova, dok su crno-beli prvi sa osam bodova više.

Duel 10. kola između Partizana i Napretka igra se u subotu sa početkom od 17 časova.

Ne propustite