Milovanović selektira igrače za JSL

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 24.05.2013.
17:29
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Trener fudbalskog kluba Napredak iz Kruševca priznao je da će mu predstojeće tri utakmice, koliko je ostalo do kraja sezone u PLS, poslužiti da izvrši selekciju fudbalera i utvrdi na koga će moći da računa i u Jelen Superligi.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Iako je do kraja šampionata u Prvoj ligi Srbije ostalo da se odigra još tri kola, trener šampiona drugog po rangu fudbalskog takmičenja u Srbiji kreće u "renoviranje" tima.

Nenad Milovanović mora da utvrdi koji će igrači iz tekuće sezone moći da ostanu u klubu i nastave da igraju u JSL, a koji će morati da potraže angažman u nekoj drugoj sredini.

Zbog toga, planira da na predstojeća tri meča da šansu svima koji su je dobijali retko, ili je uopšte nisu imali. Prva provera uslediće protiv ekipe Kolubare u nedelju.

"Slobodno su dobili kapiten Mirosavljević, Gavrić, Bojić, Krznarić, kao i Koković i Regan koji ni protiv Banata nisu nastupili iz preventivnih razloga, da sprečimo eventualne povrede. Priliku da odigraju tri predstojeće utakmice dobiće mlađi igrači, rezerva Milenkoviću biće omladinac Nikolić, na teren će i Paris, Marković, Smiljković, Popović, Radisavljević, kao i kadet Vulić. Za njih će ovo biti selektivne utakmice pred prelazni rok, jer želimo da vidimo ko od njih može da nam pomogne u Superligi" kazao je Milovanović.

Kako je Napredak tokom prethodne nedelje obezbedio i prvu poziciju na tabeli, nakon osiguranog plasmana u Jelen Superligu, Milovanović se zahvalio svojim saradnicima i čelnicima kluba iz Lazarevog grada.

"Čuvali smo ljubomorno prvu poziciju od starta i obezbedili sebi lidersko mesto do kraja šampionata. Zahvalio bih se igračima koji su najzaslužniji za ovaj uspeh, ali i ostatku stručnog štaba, asistentu Ivanu Stefanoviću, treneru golmana Miodragu Miletiću, fizioterapeutima Svetomiru Tomiću i Saši Miletiću, kao i doktorima, te ekonomu Dejanu Pešiću i svima u klubu. Uspešno vođenje kluba od strane gospode Miškovića, Karića i Matijaševića stvorilo je dobru hemiju i omogućilo nam da uspemo u onome što smo i najavljivali" istakao je strateg Napretka.

Duel 31. kola Prve lige Srbije između Kolubare i Napretka igra se u nedelju od 17 časova. Do kraja sezone Napredak će ugostiti Borac i gostovati Voždovcu.

Ne propustite