Milovanović: ''U JSL nema lakih protivnika''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 26.09.2013.
17:15
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Povratnik na klupu kruševačkog Napretka Nenad Milovanović izrazio je zadovoljstvo zbog pobede njegovog tima nad Javorom i plasmana u osminu finala Kupa Srbije, ali od svojih igrača traži da u svaku utakmicu ulaze sa maksimalnim pristupom.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Kruševljani su do plasmana u osminu finala nacionalnog Kupa došli posle dramatične završnice i gola Nenada Mirosavljevića u poslednjim trenucima meča, a trener Napretka Nenad Milovanović je posle svega naglasio da je najvažnije da su njegovi igrači skinuli sa svojih pleća psihološko opterećenje zbog izostanaka pobeda na domaćem terenu od početka sezone.

Ta barijera je probijena u meču sa Ivanjičanima, pa Milovanović očekuje sve bolje rezultate Kruševljana i u nastavku takmičenja u Superligi, gde, kako je istakao, nema lakih rivala.

''Drago mi je jer je ovo prva pobeda igrača na domaćem terenu i to opterećenje na treninzima je već postalo pretnja, no sve se dobro završilo. Postoji nekoliko problema na kojima ćemo raditi, jer nas već u nedelju očekuje Čukarički, koji je iznenađenje prvenstva. Moramo da budemo svesni da ovo nije PLS, da je ovo Jelen super liga i da ne postoje laki protivnici'', zaključio je Milovanović.

Ne propustite