Milunović: "A Bajkove odbrane protiv Pećinčana!?"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 02.05.2013.
23:40
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Junak Zvezdine pobede nad Jagodinom Luka Milunović podsetio je fudbalsku javnost da ne treba zameriti Bobanu Bajkoviću na kiksu koji je napravio u 51. minutu meča jer je upravo golman Crvene zvezde sačuvao bodove u duelu sa Donjim Sremom.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Snimak gola koji je Boban Bajković večeras primio u duelu sa Jagodinom završio je na portalima rezervisanim za najkomičnije poteze sa fudbalskih utakmica širom sveta.

Iako je njegova greška mogla skupo da košta Crvenu zvezdu ispostavilo se da je Luka Milunović izrastao u spasioca kome će golman crveno-belih morati da zahvali na pobedonosnom golu u Jagodini.

"Izuzetno teška utakmica. Sigurno jedna od najtežih koje su nas očekivale do kraja sezone. Bilo je zadovoljstvo igrati u ovakvom ambijentu, pred ovoliko navijača. Fudbal je kolektivni sport, danas sam ja presudio, u prethodnom kolu to je uradio Mikić, što samo dokazuje da smo kvalitetna ekipa i da svaki igrač može da donese pobedu" kazao je junak Zvezdine pobede.

Milunović je poručio da niko ne sme da krivi Bajkovića zbog pomenutog kiksa jer je Cetinjanin u prethodnom kolu bio junak utakmica koja je igrana protiv Donjeg Srema.

"Nikako ne bih krivio golmana Bajkovića, jer je mnogo puta do sada spasao naš gol. Najbolji primer je prethodna utakmica protiv Donjeg Srema u kojoj je sprečio da izgubimo bodove" zaključio je Milunović.

Naredni meč Crvena zvezda igra protiv OFK Beograda na "Marakani" a onda sledi i "večiti derbi" koji se igra u Humskoj.

Ne propustite