Milunović: "Da se ponovi Ventspils"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 22.07.2012.
22:41
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Dvostruki strelac na ovosezonskoj premijeri Crvene zvezde protiv Naftana voleo bi da u revanš susretu drugog kola kvalifikacija za LE beloruski tim prođe slično kao što je to prošle godine bio slučaj sa Ventspilsom koji je iz Beograda ispraćen sa sedam po

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Svetla tačka Zvezdine igre pune oscilacija u prvom susretu sa Naftanom bila je ofanzivna linija na čelu sa Lukom Milunovićem, Darkom Lazovićem i Filipom Kasalicom.

I dok je Lazović asistirao kao na tacni, Milunović i Kasalica postigli su golove koji garantuju koliko-toliko mirniji revanš na "Marakani". Luka Milunović priželjkuje da Naftan u predstojećem revanšu prođe slično kao Ventspils prošle godine.

"Nama je najvažnije da u revanšu svih 90 minuta budemo konstantni, ali i da iz takve igre ostvarimo što ubedljiviju pobedu. Ventspils je prošle godine primio sedam golova na „Marakani“, ali je Zvezda posle loše otvorila prvenstvo. Neka sada ne budemo baš toliko efikasni, ali da onda nastavimo s pobedama i pokažemo da smo izrasli u najjaču ekipu u Srbiji" rekao je Milunović za "Novosti".

Ukoliko Crvena zvezda uspe uspešno da prebrodi prvu evropsku prepreku u ovoj sezoni, protivnik u narednoj rundi kvalifikacija bila bi kiparska Omonija. Ozbiljniju analizu potencijalnog protivnika Milunović je ipak ostavio za četvrtak pred ponoć.

"Teško je da ne misliš o narednom koraku, ali mi smo profesionalci i sve je usmereno samo ka Naftanu. Imamo ekipu koja može da ostvari cilj plasmana u Ligu Evrope, ali idemo korak po korak. Prvo da dobro odigramo i pobedimo Beloruse, a o potencijalnim rivalima možemo da razgovaramo u četvrtak pred ponoć" dodao je Milunović.

Revanš susret drugog kola kvalifikacija za LE između Crvene zvezde i Naftana igra se u četvrtak a početak meča zakazan je za 20 časova i 30 minuta.

Ne propustite