Milunović: ''Naša mladost će promeniti sve!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 25.03.2012.
21:12
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Novi idol navijača Crvene zvezde veruje da će crveno-beli napredovati iz meča u meč i da će kao rezultat toga doći i trofeji koje željno iščekuje.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Golom protiv Partizana u polufinalu Kupa, Luka Milunović je Crvenu zvezdu doveo korak bliže jednom od dva trofeja za koje se bore ovog proleća.

Mladi napadač je oprezan, poručuje da crveno-beli moraju da nastave u istom ritmu, a nadu da će tako i biti daje mu činjenica da većinu igrača sadašnjeg tima čine ''osvedočeni zvezdaši''.

''Kvalitet imamo, ali treba da ga dokazujemo iz utakmice u utakmicu. Naša mladost može da promeni sve! Svi znamo šta znači Zvezdin grb, a uz to imamo kvalitet da ispunimo očekivanja navijača'', ističe Milunović.

On je svestan da nema vremena za preterano uživanje u pobedi nad Partizanom, jer su novi izazovi, pre svega revanš u Humskoj, već na pragu.

''Naš trijumf protiv Partizana svakako jeste jedna velika pobeda, ali život profesionalaca je takav - nema vremena za uživanje. Ako u revanšu budemo pozitivni i odigramo kako možemo, plasman u finale ne bi trebalo da izostane'', poručio je Milunović.

O svojoj velikoj ljubavi prema klubu već je govorio, a toj temi dodaje i žal što se nije rodio ranije, da bude svedok najvećeg uspeha srpskog klupskog fudbala u režiji Crvene zvezde 1991.  

''Ne znam koliko puta sam samo gledao snimke tih mečeva i slušao o tim danima i svaki put se naježim! Nadam se da će moj klub opet biti moćan u Evropi i još jednom osvojiti sve ono što već imamo u muzeju'', zaključio je mladi napadač.



Ne propustite