Milunović neizvestan za meč sa Faranima

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 01.06.2012.
21:51
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Fudbaler Crvene zvezde dobio je jak udarac u list tokom prijateljskog meča sa Jedinstvom, na pripremama mlade reprezentacije, i nalazi se pod znakom pitanja za predstojeći meč sa Farskim Ostrvima.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Pripreme mlade selekcije Srbije tekle su pravim tokom do jučerašnjeg dana kada se Luka Milunović požalio na povredu lista koja ga je sprečila da danas sa ekipom odradi planirani trening.

Selektor Saša Janković priznao je da je zabrinut jer prvotimac Zvezde itekako ima bitnu ulogu u timu i njegov izistanak na meču sa Faranima osetio bi se u igri reprezentacije.

"Povreda nije teška, ali ni tako bezazlena pa lekarski tim i naš kondicioni trener čine sve kako bi Luku oporavili do nedelje kad putujemo na Farska Ostrva. Šteta što je došlo do ovoga jer su momci odlično radili tokom ovih mini priprema" istakao je Janković.

Osim povrede Milunovića ostali fudbaleri nisu imali nikakvih problema tokom priprema na Zlatiboru i spremni će dočekati meč sa Farskim Ostrvima. Ekipi se priključio i Nenad Krstičić.

"Svi ostali su zdravi i biće u konkurenciji za tim koji će 5. juna u Toršavnu istrčati protiv Farskih Ostrva. Ovde smo odradili sve što smo isplanirali, prilagodili smo se na veštačku podlogu, u subotu se vraćamo sa Zlatibora, a već sutra putujemo na sever Evrope po tri boda" zaključio je selektor mlade reprezentacije.

"Orlići" će narednog utorka odmeriti snage sa svojim vršnjacima sa Farskih Ostrva a prirpeme na Zlatiboru zakazane su kako bi se reprezentacija privikla na teren sa veštačkom travom kakav će je dočekati u Toršavnu.

Ne propustite