Milunović: "Presudan svaki bod"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 11.09.2013.
11:58
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Mladi reprezentativac Srbije vratio se u matični klub nakon obaveza koje je imao u nacionalnom timu spreman da nastavi da rešeta mreže protivnika i tako pomogne crveno-belima da dođu do novog trijumfa u šampionatu Srbije.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Luka Milunović jedan je od fudbalera Crvene zvezde koji nisu radili sa ekipom tokom pauze u šampionatu, pošto je imao obaveze u mladoj reprezentaciji.

Sa dva gola koje je dao Kipranima u kvalifikacionom suretu za EP u Češkoj Milunović je poslao poruku treneru Stojanoviću da u timu ima raspoloženog napadača.

"Svakom napadaču je važno da trese mreže, to nam je u opisu posla. Zadovoljan sam partijom protiv Kiprana, namestilo se tako da odlučim utakmicu, međutim nikada ne izdvajam pojedinačan učinak, jer u fudbalu i zasluge i kritike se dele podjednako na čitavu ekipu. Trener Stojanović mi je čestitao nakon meča i verujem da ću ubuduće nastaviti da tresem mreže i u Zvezdinom dresu" ističe Milunović po povratku u Beograd.

Pre odlaska na pauzu Zvezda je vezala tri trijumfa i vratila se u život nakon šokantnog poraza u Ivanjici na startu sezone.

Luka Milunović očekuje da forma ekipe nastavi da ide uzlaznom putanjom, te da na meču sa Donjim Sremom budu upisana nova tri boda.

"Uhvatili smo pre reprezentativne pauze dobar zalet i očekujem da nastavimo u istom stilu. Ne smemo da se opuštamo nakon nekoliko dobrih rezultata, već da zapnemo još više. Šampionat je dug i svaki bod na kraju sezone može da odluči. Kvalitet posedujemo sigurno, i uz maksimalno zalaganje i koncentraciju smatram da smo favoriti u svakom susretu, posebno u onima koje igramo na našem stadionu" jasan je napadač crveno-belih.

Upravo će duel sa Donjim Sremom biti posebno važan zbog činjenice da će se na "Marakani" u nedelju slaviti jubilej, 50 godina od prvog meča odigranog na stadionu Crvene zvezde.

"Velika mi je čast i veoma sam ponosan što ću biti deo proslave pola veka od otvaranja našeg stadiona. Ne sumnjam da će 'Delije' prirediti pravi spektakl, a na nama igračima je da im se na terenu odužimo dobrom igrom i osvajanjem nova tri boda" poručuje Milunović.

Duel Crvene zvezde i Donjeg Srema igra se u nedelju sa početkom od 19 časova.

Ne propustite